LOCATIE

De training wordt vanaf maart 2023 gegeven op de 1e etage van de Shree Raam Mandir. Stationslaan 18, 6602 BP Wijchen.
(Tijdelijk is er door omstandigheden een andere cursuslocatie)

U kunt hier gratis parkeren. Er is een lift aanwezig.
De toiletten zijn op de begane grond. Er zijn in de zaal matten en kussentjes aanwezig.Indien u liever uw eigen kussentjes en mat meebrengt dan is dat uiteraard mogelijk. Sowieso zal u gevraagd worden om een eigen handdoek en laken mee te nemen om over de mat te spreiden in verband met de hygi├źne.

Shree Raam Mandir

Shree Raam Mandir is een Hindoetempel waar drie keer per dag diensten worden gehouden.
Men hoeft geen Hindoe te zijn om de tempel te bezoeken; de deuren staan open voor alle belangstellenden. In deze tempel worden naast diensten ook cursussen gegeven.
Er zijn voorheen yoga cursussen, Hindi taal lessen, harmonium lessen, zanglessen, Indiase danslessen, cursussen over het hindoe├»sme & mantra’s gegeven.

Vanaf maart 2023 starten de groepsrondleidingen voor scholen en verenigingen wel weer.

Het gebouw heeft op de begane grond twee winkeltjes met India gerelateerde spulletjes en kleding. Deze winkeltjes zijn vaak na diensten of activiteiten en op afspraak open.

Op de 1e etage worden de cursussen en trainingen gegeven en op de tweede etage is de tempel ruimte.

De tempel ruimte is alleen toegankelijk tussen 19.00 en 19.45 uur of zondag tussen 13.00 en 14.15. Momenteel in verband met Corona alleen op afspraak.

Huisregels tempel

Het terrein eromheen behoort ook tot de tempel. Het nuttigen van alcoholische dranken in en om het gebouw is daarom niet gebruikelijk. In het gebouw wordt er niet gerookt. Er is een speciale rookplek buiten het gebouw. Het meenemen van niet vegetarische etenswaren zoals vleeswaren als beleg op brood is niet toegestaan.